Gastenboek

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 thoughts on “Gastenboek

 1. Wij kampeerden op camping Diepven de tweede helft van juli 2020. Dat was een heel fijne tijd. We werden heel goed en heel vriendelijk ontvangen en voelden ons vanaf het eerste moment thuis op de camping. Alles was piekfijn in orde en werd ook door de bestuursleden en vrijwilligers in orde en proper gehouden. De sfeer op de camping is familiair en vriendschappelijk.
  We hebben ook heerlijk kunnen wandelen en fietsen in het grensgebied en de omgeving van de Maas en de Maasplassen.

 2. We waren van 19 juli tot vrijdag 24 juli 2020 op camping Diepven. De ontvangst was hartelijk. De rondleiding prima en de sfeer op het terrein is uitstekend. Er waren prima coronamaatregelen genomen die ook goed werden nageleefd. Diepven beschikt over een lekker zwembad, een leuk clubhuis en fietsmogelijkheden in de omgeving zijn er voldoende. Een aanrader dus!

 3. Dit voorjaar (2021) een ” Hepi” arrangement geboekt. We werden hartelijk ontvangen met koffie en vlaai. Uitgebreide uitleg en rondleiding gekregen, waarna we een plekje uitzochten. Het weer werkte niet erg mee, maar tussen de buien door hebben we in de omgeving heerlijk gewandeld en gefietst.
  Als verse naturisten voelden wij ons erg thuis tussen de vaste gasten.
  We komen zeker nog eens terug.

 4. Camping met zeer goede voorzieningen. De ontvangst is zeer uitgebreid en je wordt op de hoogte gebracht van de perikelen van de stichting. Niet iedereen staat hierop te wachten. Geen reserveringen op plaats nummer. Je wordt rondgeleid en kunt dan kiezen. Prima opzet!
  Het ‘straatje’ bij de ingang van het terrein wordt veel te vol gezet. De camping regel van een onderlinge afstand van 3 meter wordt niet altijd gehanteerd en aangezien de overburen ca. 8 meter van elkaar staan is privacy nauwelijks aanwezig. Dit was een onaangename ervaring en je zit teveel op elkaar en volgt alle gesprekken in de omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *