Gastenboek

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 gedachten over “Gastenboek

 1. Wij kampeerden op camping Diepven de tweede helft van juli 2020. Dat was een heel fijne tijd. We werden heel goed en heel vriendelijk ontvangen en voelden ons vanaf het eerste moment thuis op de camping. Alles was piekfijn in orde en werd ook door de bestuursleden en vrijwilligers in orde en proper gehouden. De sfeer op de camping is familiair en vriendschappelijk.
  We hebben ook heerlijk kunnen wandelen en fietsen in het grensgebied en de omgeving van de Maas en de Maasplassen.

 2. We waren van 19 juli tot vrijdag 24 juli 2020 op camping Diepven. De ontvangst was hartelijk. De rondleiding prima en de sfeer op het terrein is uitstekend. Er waren prima coronamaatregelen genomen die ook goed werden nageleefd. Diepven beschikt over een lekker zwembad, een leuk clubhuis en fietsmogelijkheden in de omgeving zijn er voldoende. Een aanrader dus!

 3. Dit voorjaar (2021) een ” Hepi” arrangement geboekt. We werden hartelijk ontvangen met koffie en vlaai. Uitgebreide uitleg en rondleiding gekregen, waarna we een plekje uitzochten. Het weer werkte niet erg mee, maar tussen de buien door hebben we in de omgeving heerlijk gewandeld en gefietst.
  Als verse naturisten voelden wij ons erg thuis tussen de vaste gasten.
  We komen zeker nog eens terug.

 4. Camping met zeer goede voorzieningen. De ontvangst is zeer uitgebreid en je wordt op de hoogte gebracht van de perikelen van de stichting. Niet iedereen staat hierop te wachten. Geen reserveringen op plaats nummer. Je wordt rondgeleid en kunt dan kiezen. Prima opzet!
  Het ‘straatje’ bij de ingang van het terrein wordt veel te vol gezet. De camping regel van een onderlinge afstand van 3 meter wordt niet altijd gehanteerd en aangezien de overburen ca. 8 meter van elkaar staan is privacy nauwelijks aanwezig. Dit was een onaangename ervaring en je zit teveel op elkaar en volgt alle gesprekken in de omgeving.

 5. Wat een heerlijke camping.
  Het was voor ons de eerste keer dat wij camping Diepven aandeden. We werden hartelijk ontvangen door een van de vrijwilligers die aangaf dat we eerst wat zouden gaan drinken. Op deze camping kan je geen plaatsen reserveren. Na de versnapering was het tijd om en rondje over de camping te maken waarbij wij tekst en uitleg kregen. Je kon dan na afloop van het rondje een plaats uit de nog vrije plaatsen kiezen. De sfeer op de camping is erg gemoedelijk waarbij gezegd moet worden dat de twee heren Hein en Chef ook mede de sfeer bepaalde. Wij hebben twee weken gestaan van 27 mei tot 11 juni dit jaar en erg mooi weer gehad. De omgeving is prachtig en leuk om te fietsen. Vooral zo langs de Maas met mooie plaatsjes zoals Thorn, Maaseik etc. Op de camping wordt van alles georganiseerd. De eerste zondag dat wij er waren werd koffie met Limburgse Vlaai geserveerd op het terras. Wat ze regelmatig doen. Maar ook fietstochten en ander festiviteiten worden georganiseerd . Diepven is de zeer de moeite waard om terug te komen wat we beslist ook zullen doen.

 6. We hebben een prettige tijd doorgebracht op camping Diepven! Goede sfeer, we hadden een mooie plek en een team met vriendelijke vrijwilligers die hun best doen om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. We zullen de camping zeker bij anderen aanbevelen!
  Ab en Nel

 7. Erg leuke ervaring op deze camping, alleen een tip aan de bezoekers. Trek een broek aan bij het het plukken van bramen in de bramenstruik. Scheelt een paar doorns op de intieme zones

 8. Wat een gezellige camping
  Wij stonden in de periode 27-5 t/m 11-6 op deze camping. De ontvangst was overweldigend. De mensen erg gemoedelijk en sfeer op de camping was ook van dien aard. Na de koffie eerst een wandeling over het terrein waarbij we een openstaand plekje konden uit kiezen. Op deze camping kan je van te voren geen plaats reserveren. De camping heeft een mooi goed onderhouden zwembad wat met het warme weer heerlijk verkoelend is. Sanitair is schoon. Douchjes zijn voorzien van een thermostaatkraan waarbij je de warmte van het water goed kan regelen. De beheerders Hein en Chef zijn erg gastvrij en zeer bepalend voor de goede sfeer. Tijdens ons verblijf werden diverse dingen georganiseerd zoals koffie met gebak, fietstochten, bingo etc. De omgeving is de moeite waard zo ook de mooie dorpen. Je kan heerlijk fietsen. Voor ons is Diepven een aanrader en zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.

 9. Wij hebben onze 1e naturisten ervaring gehad op Diepven. We werden zéér hartelijk ontvangen door Bea.
  Door deze gemoedelijke gastvrijheid zijn wij enthousiast geworden. Wat een leuke dag hebben wij gehad. Wij gaan zéker terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.